HTML

Call of Duty

Ez a blog a Call of Duty sorozattal foglalkozik (főleg a MW2-vel), tippek, trükkök, hírek, letöltések, egyenlőre Pacsutával és velem, Gulival. Btw a callofduty.blog.hu szerkesztője eléggé nub mert nem szerkesztette 2(!) éve, és nem hogy letörli, hanem fenthagyja.

Friss topikok

  • Je$i: Hy! Nekem igazábol segitség kellene, mert megvettem a cod mw2ö origi verzióját és mindig megszünte... (2010.01.13. 20:43) CoD MW2

Linkblog

CoD MW2 Multiplayer

2009.12.12. 23:01 Pacsuta

Azoknak, akik játszottak az eddigi Call of Duty-k többjátékos módjával, ismerős lehet ennek a játéknak ezen módja, de mégis különböző.

Hogy miért? Egyrészt az Infinity Ward bekeményített, és megszüntette a dedicated szervereket, ezzel együtt a szerverkeresőt is. Mostantól a szerverekre való csatlakozás úgy történik, hogy kiválasztod a neked éppen tetsző játékmódot, és abból a kategóriából keres egy lobbit. Miután megvan a lobbi, megvárja míg elegen nem leszünk egy meccs lejátszásához. Miután ez is megvolt, keres egy host-ot, ahonnan fog menni a szerver, majd megy minden úgy, ahogy szokott.

Másrészt most már egy szerveren maximum 18 ember fér be (és annyi is csak EGY darab játékmódban) és ennek a segítségével lehetőség nyílik egy taktikus játékmenetre, ahol ki lehet használni a pálya sajátosságait, az ellenség mögé lehet férkőzni, vagy éppen fedezni a másikat egy magaslati pontról.

Harmadrészt (a CoD 4: Modern Warfare-től eltérően) van egy negyedik "perk" amibe bele tartozik a sokak által gyűlölt, sokak által szeretett "Martyrdom" perk. Ezek a perkek csak akkor aktiválódnak, ha "nem úgy megy a játék, ahogy mi akarjuk", tehát ha túl sokszor haltunk meg egymás után, ölés nélkül akkor aktiválódik.

És végül csak a szokásos: több fegyvert, gránátot pakoltak bele és több kelléket is hozzájuk, a perkekről nem is beszélve, na meg a megnövelt maximum szintről, a 70. szintről.


 

Az Infinity Ward a játék színesítésére beletettek a többjátékos módba egy "title" és egy "emblem" nevezetű dolgot, amit akkor tekinthet meg a másik játékos, ha a lobbiban a nevünkhöz húzza az egeret, vagy játékon belül mi öljük meg őt, vagy ő öl meg minket.

Köszönöm a figyelmet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codmw2.blog.hu/api/trackback/id/tr351593329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása