HTML

Call of Duty

Ez a blog a Call of Duty sorozattal foglalkozik (főleg a MW2-vel), tippek, trükkök, hírek, letöltések, egyenlőre Pacsutával és velem, Gulival. Btw a callofduty.blog.hu szerkesztője eléggé nub mert nem szerkesztette 2(!) éve, és nem hogy letörli, hanem fenthagyja.

Friss topikok

  • Je$i: Hy! Nekem igazábol segitség kellene, mert megvettem a cod mw2ö origi verzióját és mindig megszünte... (2010.01.13. 20:43) CoD MW2

Linkblog

Prestige

2010.02.02. 17:37 Pacsuta

Aki játszott a CoD:WaW Multiplayerével, annak ismerős lehet, néhány változtatással.

Aki nem értené, mire jó a Prestige, elmondom: A Prestige egy olyan dolog, amit csak azoknak ajánlok, akik hajlandóak eladni a 70-es szintjüket és majdnem előlről kezdeni az egészet. A title-öket és emblem-eket kivéve MINDENT eladunk ezért. Hogy mi értelme eladni 70 szintet? Íme:

- Különböző új title-ökhöz, emblemekhez férhetsz hozzá

- Kapunk új Custon Class helyeket

- Új challenge-ket tehetünk elérhetővé, amiket viszonylag könnyű teljesíteni (ezeket színes kiemeléssel különítik el!)

- Azt, hogy mi egyszer már elértük a 70-es szintet, mindenki látni fogja, ugyanis a Prestige-en belül már nem az alap rangjelzéseket használja, hanem 1-70. szintig ugyanazt a speciális rangjelzést fogja használni

Összesen 10 Prestige van, aki nagyon kemény és nagyon türelmes (és nem fogja megunni MW2-t :D) azt nyugodtan csinálja meg mind a 10-et!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codmw2.blog.hu/api/trackback/id/tr171723247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása