HTML

Call of Duty

Ez a blog a Call of Duty sorozattal foglalkozik (főleg a MW2-vel), tippek, trükkök, hírek, letöltések, egyenlőre Pacsutával és velem, Gulival. Btw a callofduty.blog.hu szerkesztője eléggé nub mert nem szerkesztette 2(!) éve, és nem hogy letörli, hanem fenthagyja.

Friss topikok

  • Je$i: Hy! Nekem igazábol segitség kellene, mert megvettem a cod mw2ö origi verzióját és mindig megszünte... (2010.01.13. 20:43) CoD MW2

Linkblog

CoD MW2

2009.12.12. 22:18 Guli

Egy-két info a játékról:

Csak is Steammel futtatható! Nem kell megijedni, nem valami bonyolult program, csak annyi, hogy bármikor netről is le lehet tölteni a játékokat.

Megrendelhető: CD GALAXIS

 

A játékban van Single- és Multiplayer egyaránt, valamint a Main menuból elérhető a Spec Ops játékmód, ami véglis coop, bár a történetet nem, de külön pályákat játszhatunk ketten, vagy egyedül is.

 

A Singleplayer a 2. legkönnyebb fokozaton kb. 6 óra, de ha Hardeneden vagyunk, ez akár 10 is lehet. Megjárjuk majd (mármint ha megveszitek) a fagyos Oroszországot, terrorizálhatunk egy reptéren Moszkvában (Figyelem! Ez a pálya a terrorizmust mutatja be, akik nem szeretik a vérengzést, inkább hagyják ki[bár szerintem akkor az egész játékot hagyják ki, de mindegy]), valamint rengeted helyet megjárhatunk, rengeteg emberrel találkozhatunk, sőt, még járművekhez is lesz szerencsénk. Bár nem lesz annyira sok járműhasználat, de azért néha jó egy kis változatosság. Szerencsére már nincs elbaltázva, mint a United Offensive-be volt.

A Multiról pedig majd később írok(vagy Pacsuta).

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://codmw2.blog.hu/api/trackback/id/tr651593258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je$i 2010.01.13. 20:43:38

Hy! Nekem igazábol segitség kellene, mert megvettem a cod mw2ö origi verzióját és mindig megszünteti nekem a netet, játszani tudok vele de mindig ledob és elmegy a netem,ami csak a mondem áramtalanitás után jön vissza. A verziószámom is jó a tüzfal sem blokkol, ha valaki tudna segiteni ezügyben meg köszönném!elöre is THX
süti beállítások módosítása